Uslovi Korištenja

Opšta pravila

Korištenjem bilo kog dijela roomhelp.info i svih njegovih djelova, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korištenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem roomhelp.info, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cjelosti.
Ni jedan dio roomhelp.info ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
roomhelp.info sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje roomhelp.info koristite na vlastitu odgovornost i roomhelp.info se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Zabranjeno je postavljanje pornografskog, eksplicitnog (scene nasilja, torture i slično) i sličnog sadržaja.
Zabranjeno je postavljanje sadržaja koji predstavlja, podržava ili upućuje na govor mržnje, netoleranciju, ličnu, nacionalnu, vjersku netrpeljivost, koji sadrži psovke, vrijeđanja, omaložavanja, provokacije ili drugi uvredljiv materijal.
Zabranjeno je postavljanje slika maloletnika ispod 16 godina koje mogu imati vezu sa seksualnošću.
Korištenje sajta roomhelp.info je privilegija a ne pravo. U bilo kom trenutku može bilo kom posjetiocu biti oduzeta mogućnost pristupanja sajtu ili bilo kom njegovom dijelu, iz bilo kog razloga koji roomhelp.info smatra odgovarajućim. Ovo se može vršiti bez prethodnog upozorenja i objašnjenja. Gdje smatra da je to primereno, roomhelp.info će o ovome poslati odgovarajuće obavještenje.
roomhelp.info može u svakom trenutku odbiti postavljanje bilo kojih sadržaja na sajt ili izvršiti njegovo prilagođavanje shodno pravilima korištenja sajta, uređivačkoj politici roomhelp.info ili iz drugog razloga. Ovo se može vršiti bez prethodnog upozorenja i objašnjenja. Gdje smatra da je to primereno, roomhelp.info će o ovome poslati odgovarajuće obavještenje.
roomhelp.info se trudi da privatne i povjerljive informacije o korisnicima sajta ili njegovih usluga čuva u diskreciji i neće ih zloupotrebljavati. roomhelp.info ipak ne može garantovati da treća lica neće putem hakerskih napada ili na drugi način, a bez znanja ili odobrenja sajta roomhelp.info, doći do tih informacija. roomhelp.info ne može biti odgovoran za posledice takvih aktivnosti.

 


Korisnici

www.roomhelp.info štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.
www.roomhelp.info se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korištenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
www.roomhelp.info može prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke www.roomhelp.info koristi kako bi imala informacije o korisnicima koji je koriste, te na taj način poboljšala sajt i njegove sadržaje dodatno usmjerava publici koja ga posjećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.
www.roomhelp.info obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.
www.roomhelp.info se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.roomhelp.info sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 


Privatnost

Na sajtu www.roomhelp.info nije dozvoljeno objavljivanje tuđih ličnih informacija bez saglasnosti tih osoba (brojeva telefona, adrese, e-mail-ova i slično). Korisnici su svjesni da će podaci koje su unijeli u svoj korisnički profil biti javni i dostupni drugim članovima sajta www.roomhelp.info. Tokom registracije neophodno je da ostavljate ispravne e-mail adrese, koja neće biti poznata ostalim članovima ako im vlasnik lično to ne omogući.
Ukoliko neko želi da javno iznese sopstvene lične podatke u svom korisničkom profilu ili putem drugih servisa sajta www.roomhelp.info, može to učiniti na sopstvenu odgovornost. Preporučujemo da se za lične kontakte koriste privatne poruke ili forma za kontakt na e-mail.
Sajt www.roomhelp.info može koristi cookies da bi se sačuvale informacije na vašem računaru. Cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste unijeli prilikom registracije, oni služe za prepoznavanje vašeg korisničkog naloga na sajtu.
www.roomhelp.info se ne može držati odgovornim za bilo koji od hakerskih napada kojim se mogu preuzeti podaci korisnika ili na drugi način prouzrokovati neprilike.
www.roomhelp.info ne odgovara za korištenje podataka iz korisničkog profila ili podataka koje je korisnik iznio koristeći druge servise sajta www.roomhelp.info, od strane drugih registrovanih članova www.roomhelp.info ili drugih lica koja su došla do njih. Ipak, ukoliko smatrate da neko od članova www.roomhelp.info zloupotrebljava vaše podatke, obavjestite nas o tome na e-mail [email protected]